Mail ons(026) 355 13 55

  • Slide-3
  • Slide-4
  • Slide-5

NBG alumni TicTag in de finale van de Accenture Innovation Award

29-09-2016

Ieder jaar organiseert Accenture de Innovation Awards om de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten de erkenning te geven die zij verdienen. Ook dit jaar was het weer mogelijk om je aan te melden voor deze prestigieuze prijs. Het bedrijf TicTag van ondernemer Pieter Heersink deed dat en is doorgedrongen tot de finale!

 

TicTag ontwikkelt een 'tag': "De tag is in de vorm van een stempel die op het scherm van een smartphone of tablet geplaatst kan worden. Via het scherm wordt de stempel herkend en kan iedere actie worden opgestart die de gebruiker maar wil". TicTag heeft sinds maart 2016 ondersteuning ontvangen vanuit SNB om het bedrijf sterk te positioneren en het product naar de markt te brengen.

 

De finale! Het behalen van de finale kan worden beschouwd als winst, wetende dat er meer dan 800 inschrijvingen waren dit jaar. Op 28 oktober 2016 wordt er door een jury bepaald wie er met de felbegeerde blauwe tulp naar huis mag. TicTag is nu nog in strijd met de vier andere genomineerden in het thema Seamless Shopping. Ook maken ze nog kan kans op de publieksprijs en the Innovator of the Year award!

Terug