Mail ons(026) 355 13 55

  • Cliptoo
  • EFI

Enliven Media

04-07-2017

De zorgmarkt kent al langere tijd de uitdaging om de effectiviteit en efficiëntie van behandelingen te verbeteren; dit lukt echter onvoldoende. Enliven gaat hier verandering in brengen, door de inzet van virtual reality. Door het gebruik van virtual reality weet Enliven empathie en beleving te creëren, waardoor behandelingen beter werken.

 

Het team van Enliven specialiseert zich op het gebied van hoogwaardige en interactieve storytelling m.b.v. virtual reality en biedt opdrachtgevers een volledige en krachtige beleving met aspecten als high-end virtuele werelden, personages, animaties, visual effects, sound effects, muziek en interactie. Enliven realiseert hiermee een hoog niveau van geloofwaardigheid waarmee virtual reality belevingen & simulaties tot leven komen en de gebruiker wordt ondergedompeld in de medium. De focus is in eerste instantie op de zorgmarkt, waar de virtuele verhalen een grote impact hebben. Maar de ondernemer ziet ook grote kansen op het gebied van preventie en veiligheid.

 

Om dit alles te realiseren, is het noodzakelijk om het bedrijf verder op te bouwen en een groeistrategie te ontwikkelen. Stichting Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland is gevraagd om hierbij te helpen. Met de toegekende tijd wordt het business- en verdienmodel verder uitgediept en het business plan aanscherpt. Tevens worden de mogelijke risico’s die kunnen ontstaan door de inzet van de techniek tijdens een behandeling onderzocht en afgedicht. 

Terug